Log på forhandlere

SK logo

De Rosa SK Pininfarina familien

en symbiose af elegant design og rå performance

 

De Rosa SK Pininfarina familien er frugten af De Rosas og det italienske design- og ingeniør firma Pininfarinas inspirerende samarbejde, og repræsenterer den perfekte symbiose af de to ikoniske "Made in Italy"-selskabers toppræstationer. En symbiose bestående af De Rosas enestående teknologiske know-how og Pininfarina sans for unikt design. 

Grundige analyser af materialeegenskaber og studier af stivhed kontra vægt har placeret De Rosa SK Pininfarina ramme-familien helt i toppen indenfor high-end carboncykler. For at opnå de bedste aerodynamiske egenskaber er cyklerne testet og optimeret adskilige gange i Pininfarinas vindtunnel. Resultatet er en ramme-familie med de ypperste køreegenskaber og det mest elegante design, der afspejler både lidenskab for hastighed og æstetik. 

 

SK Pininfarina - nu i flere versioner

 • Original

  Original

 • diSK

  diSK

 • Luxury

  Luxury

 • H2 Speed

  H2 Speed

 • Original

  Original

  SK Pininfarina fås i 2017 som original SK Pininfarina og tre SK Pininfarina Specialudgaver. Klik på special-modellerne til ventre/foroven for at se diSK, SK Luxery og SK H2-Speed.

  SK Pininfarina Original fås i 2017 i fem farvevarianter

  Læs mere

 • diSK

  diSK

  SK Pininfarina fås i 2017 nu også i en specialversion til skivebremser. Ønsker du en suveræn ramme og samtidig en ektraordinær bremseevne er diSK-versionen det rette valg.

  SK Pininfarina diSK fås i 2017 i to farvevarianter

  Læs mere

 • Luxury

  Luxury

  Der er i den grad kræset for luksusudgaven af SK Pininfarina - her er der på ingen måde sparet på noget. Luxury bygges i Italien i en helt ekskusiv konfiguration med hjul og gruppe fra absolut topserier.

  SK Pininfarina Luxury fås i 2017 i fem farvevarianter

  Læs mere

 • H2 Speed

  H2 Speed

  De Rosa SK Pininfarina H2 Speed, designet af desinhuset Pininfarina og er inspireret af hydrogen Pininfarina H2 Speed super car. H2 Speed laves i et begrænset antal.

  Læs mere om SK Pininfarina H2 Speed

  Læs mere

SK Pininfarina er UCI-godkendt

UCI logo SK

Det italienske Pro Continental team Nippo-Vini Fantini kørte i 2016 bl.a. Giro de Italia med SK Pininfarina som team-cykel.

 

 

 

 

 

De Rosa SK pininfarina udvides med tre nye familiemedlemmer.

derosa1

Paolo Pininfarina, Bestyrelsesformand for Pininfarina Group & Cristiano De Rosa, Adm. Direktør for De Rosa

Det italienske designhus Pininfarina har været en hjørnesten i prangende kreationer siden 1930, og er årsagen til, at vi har fantastiske designs som Ferrari Testarossa og Alfa Romeo SpiderPassion. Design, fart og ydeevne er nøgleordene i det ægte partnerskab mellem de to designteams om udviklingen af De Rosa SK Pininfarina.

Her er SK Pininfarina udstillet