Log på forhandlere

Disc logo

De Rosa SK Pininfarina diSK 

når design og sikkerhed forenes

 

Det er ikke en stavefejl, når De Rosa kalder SK Pininfarinas discudgave for De Rosa SK Pininfarina diSK, men blot en betegnelse for at være et af medlemmerne i SK Pininfarina familien.

Tilføjelse af disc bremser giver endnu et plus til De Rosa SK Pininfarina rammen. Bedre bremseevne og mindre slid på fælgene, der forlænger dine hjuls levetid, er de største fordele ved at vælge disc-udgaven. Og hvis du fokucerer på æstetisk, er der ingen tvivl om, at disc udgaven er mere ren og enkel i sit udtryk. Så er du mere komfortabel med disc bremsernes ekstraordinære bremseevne både i bjergene og på landevejen, er disc udgaven det rette valg.SK Pininfarina Disk bianco aria

 

SK Pininfarina diSK - Varianter

SK Pininfarina diSK Bianco

SK Pininfarina diSK Bianco

PRIS FOR KOMPLET CYKEL FRA DKK 46.999,-

Leveringstid: Fra 4-6 uger

SK Pininfarina diSK Bianco Aria

SK Pininfarina diSK Bianco Aria

PRIS FOR KOMPLET CYKEL FRA DKK 46.999,-

Leveringstid: Fra 4-6 uger

 • SK Pininfarina diSK Bianco
 • SK Pininfarina diSK Bianco Aria
 • SK Pininfarina diSK Bianco

  PRIS FOR KOMPLET CYKEL FRA DKK 46.999,-

  Leveringstid: Fra 4-6 uger

  Konfigurer

 • SK Pininfarina diSK Bianco Aria

  PRIS FOR KOMPLET CYKEL FRA DKK 46.999,-

  Leveringstid: Fra 4-6 uger

  Konfigurer

 • SK Pininfarina diSK Bianco
 • SK Pininfarina diSK Bianco Aria

 

Konfigurer din De Rosa Pininfarina diSK her >>

Fås også som rammekit, uden udstyr - se her.

Derosa-delestreg2

Designfilosofi 

Det eksklusive samarbejde med Pininfarina har resulteret i en ramme, hvor aerodynamik og innovation går op i en højere enhed. Rammens geometri og dens aerodynamiske opbygning gør, at dine watt kanaliseres direkte ned i baghjulet, og omdannes til nådesløs fart - til en kompromisløs fartmaskine.

Den åbenlyse aerodynamiske profil der er optimeret gennem adskillige test i Pininfarinas vindtunnel, får SK Pininfarina Original diSK til at ligne at den skære gennem luften. Alt i alt en racercykel der er De Rosa stamtavlen mere end værdig! 

Og med SK Pininfarina diSK udgaven, hvor bagbremsen er udskiftet med skivebremser, får du desuden et æstetisk rent og enkelt udseende.

 Derosa-delestreg2

Pininfarina CEO Paolo Pininfarina:

"Passion and design are the keywords of our collaboration. Love for speed and high level performance. Design as a means to devise solutions that are innovative from the functional viewpoint and elegant in terms of aesthetics".

 

Derosa-delestreg2

 

derosa SK Pininfarina Disk 1

 

Teknologi

De Rosa SK Pininfarina diSKs tilblivelse er resultatet af et længerevarende projekt mellem det teknologiske og perfektioniske team fra De Rosa og Pininfarinas team med sans for elegante former. Forskningen og udviklingen indenfor rørs aerodynamik garanterer den ideelle stivhed uden at kompromittere stabilitet, komfort og stil.

SK Pininfarina diSKs rammen er håndbygget af 4 forskellige typer carbonfibre, der med den helt rigtige placering, giver de mest unikke køreegenskaber så som sideværts stivhed og hurtig acceleration. Rammen er støbt efter den banebrydende Inner Mould Tooling teknologi, hvilket giver den en ekstrem lav vægt. 

Rammens fladprofilerede airfoil-rør reducerer frontarealet i bevægelsesretningen, så luftmolekylerne passerer med så lille turbulens som muligt, og giver en langt mindre luftmodstand. Den buede underside af skrårøret bryder vinden og den afstumpede overdel breder vinden ud om resten af cyklen. Sadelrøret følger baghjulet hvilket minimerer turbulensen, og sadelstræberen der er sammenføjet længere nede på sadelrøret, giver en mindre triangel i rammens bagerste del, og bidrager med en langt stivere ramme. Det timeglasformede kronrør sikrer en aerodynamisk front, og bidrager desuden med både stivhed og gode styreegenskaber.

Rammen har indvendig kabelføring, en krankboks på 86,5 mm og et 1 1/8” til 1 ¼” kronrør. SK Pininfarina diSKs monteres med Shimano Ultegra Di2 og Direct Mounted forbremse.

SK Pininfarina diSKs er ideel til det danske klima med blæst og åbne vidder, men rammens konkurrencedygtige vægt gør også cyklen egnet til kørsel i bjergene.

 

SK hjerter

Derosa-delestreg2

 

derosa SK Pininfarina Disk 2


Rammen er forberedt til skivebremser. 

Derosa delestreg2

Geometri

Rammen tilbydes i regular geometri i otte forskellige størrelser.

Rammevægt: 990g
Krankboks: BB386 Oversize / 86,5 x 46mm
Styrfittings: 1-1/8 og 1-1/4

SK geo stel

SK geo

Her er SK Pininfarina udstillet