Kurven er tom


Book fremvisning i Showroom

Du kan booke en fremvisning med personlig betjening i vores Showroom i Odense, hvis du er interesseret i en De Rosa og gerne vil høre nærmere.

Klik her for at booke en tid.

 

De Rosa Sponsor teams

Ugo De Rosa og firmaet De Rosa har gennem hele virksomhedens levetid samarbejdet med store cykelryttere og Pro Teams. Det tætte samarbejde har givet store gevinster i udviklingen og optimeringen af rammer fra tiden med stålrammer til nutidens superoptimerede carbonrammer. Igennem de sidste par år har De Rosa haft et tæt samarbejde med det italienske team Nippo Vini Fantini, der i 2017 kører på den nye både lettere og stivere Protos.

 

 

Derosa-delestreg2 

Nippo Vini Fantini ProCycling Team 2017

 

Nippo 2017

 

Det italienske Pro Continental team Nippo-Vini Fantini startede officielt sin 2017 sæson med en præsentation af deres 2017-cykel på De Rosa Factory i Cusano Milanino. Tre generationer af De Rosa familien - Ugo, Cristiano og Nicholas - hilste på teamets ryttere og personale og den nye Protos 2017 blev afsløret i holdets farver.

"At åbne dørene til De Rosa Factory er en meget speciel måde at vise, hvor meget historie, passion og arbejde der er bag et ikonisk produkt, der er gjort af historien," siger Cristiano De Rosa. "Den nye Protos 2017 er resultatet af års arbejde, forskning og design - forbedret dag efter dag. Et meget vigtigt projekt, der sammenfletter de vigtigste erfaringer med teknik og design gennem 60 år og vores evne til at forudsige fremtidige behov. "

Nippo vini fantini2017Holdet starter nu sin første træningslejr i Paderno Dugano, hvor rytterne også vil få foretaget lægefaglige tjek. Selvom Damiano Cunego fortsat vil anføre holdet i 2017, har japansk-Vini Fantini købt Julian Arredondo fra Trek-Segafredo, Marco Canola fra United Healthcare, Alan Marangoni fra Cannondale-Drapac og Ivan Santaromita fra Skydive Dubai til næste sæson .

Nippo Vini Fantini deltager i 2017 bl.a. i Giro d'Italia og Amsel Gold Race.

Billedet er fra præstentaionen af Nippo Vini Fantini holdet og De Rosa Protos 2017.

 Derosa-delestreg2